Biblioteca

Biblioteca

En aquesta pàgina hi trobareu els llibres que he escrit i alguns altres projectes:

La CUP. El poder de ser antisistema: Ningú s’imaginava que l’esquerra independentista i anticapitalista tindria mai tant de pes com per forçar un president de la Generalitat de Catalunya com Artur Mas, hereu polític de Jordi Pujol, a fer un pas al costat. En aquest llibre, que em va encarregar la UOC, parlo amb alguns dels protagonistes de la CUP i provo d’explicar com funciona l’organització, com ha eixamplat una base social que semblava destinada a ser minoritària, i amb quines contradiccions ha hagut de bregar.

Syriza. La gran esperanza rota: Després de passar el 2015 a Grècia com a periodista per a diferents mitjans, la UOC ens va encarregar un llibre sobre Syriza. Volíem respondre preguntes com: Syriza era una cosa nova? Per què no va funcionar el que proposava? És només un relleu dels partits socialdemòcrates? Per què va tornar a guanyar les eleccions després d’haver signat el tercer rescat? Aquest n’és el resultat.

Classe Moderna Núm 1: Projecte de revista sobre música clàssica contemporània amb entrevistes a Salvador Brotons, Xavi Font, Brossa Quartet de Corda, Sisu Coromina i Ruth Barberan; un reportatge sobre formació musical i composició a l’ESMUC, al Liceu i al Conservatori Municipal; crònica de la Nit Macabra de la Banda Municipal de Barcelona; i crítica del disc de Mestres Quadreny.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s